Aantal vacatures:
5
Vacature Intercedent bij onze vestiging in Velp (NB)
AnetwerkAnetwerk

IMW neemt Anetwerk Personeelsdiensten over

Dinsdag 20 augustus 2019
IMW neemt Anetwerk Personeelsdiensten over

Zoals u weet is Anetwerk Personeelsdiensten uniek in haar kwaliteit en service, waar Annet Verhoeff en Fred Wanmaker, de oprichters, aan de basis stonden van een op zorg gericht flexbedrijf. Steeds meer klanten weten ons te vinden waardoor ons klantenbestand in de afgelopen jaren flink is gegroeid. Om ondanks deze groei toch de persoonlijke service en kwaliteit te kunnen blijven bieden die klanten van ons gewend zijn, is er voor gekozen om Anetwerk te verkopen aan Investeren in Mens en Werk. Per 13 juni jl. is de verkoop officieel beklonken. 
 
Investeren in Mens en Werk is door de drie ondernemers Patrick Soeters, Arjen Willighagen en Vincent Wedekind opgezet om naast de activiteiten in het uitzendbureau Nettstaff en opleidingsbedrijf Elztec, hun kennis en ervaring breder in te kunnen zetten. Investeren in Mens en Werk heeft een sterke focus op het ontwikkelen van mensen en hun kwaliteiten en wil daarmee een toegevoegde waarde zijn binnen de flexbranche.  
 
Sinds februari 2019 mochten wij reeds onderdeel zijn van het Anetwerk team en hebben de organisatie en haar mensen zo goed leren kennen. We zijn onder de indruk van de bevlogenheid en kennis van medewerkers. Het is ontzettend mooi om te zien dat men met passie bezig is om de juiste persoon bij de juiste afdeling en klant te plaatsten. Het huidige karakter van Anetwerk zal dan ook zeker behouden blijven. In overleg met klanten en medewerkers hebben we ook al verbeterpunten in bedrijfsvoering en dienstverlening geïdentificeerd.  De komende tijd zal de dienstverlening van Anetwerk Personeelsdiensten uit worden gebreid met detachering van zorgmedewerkers, het aanbieden van gespecialiseerde teams en consultancy in de zorg. Gelijktijdig zullen huidige bedrijfsactiviteiten worden verstevigd en geoptimaliseerd zodat er een stevige basis komt voor verdere groei. Uiteraard kunt u rekenen op de kwaliteit van Anetwerk Personeelsdiensten zoals u dat gewend bent.  
 
In de komende tijd zullen wij u op de hoogte houden van alle ontwikkeling binnen Anetwerk. Wij zullen alles in staat stellen om de overname zo geruisloos voor u te laten verlopen. Indien u vragen hebt kun u contact opnemen met ondergetekenden. 
 
We kijken uit naar een prettige samenwerking.  

Hoogachtend, Anetwerk Personeelsdiensten 
  
Diederik Keverling Buisman  
Directeur Anetwerk  

Vincent Wedekind
Directeur Investeren in Mens en Werk