Aantal vacatures:
5
Vacature Intercedent bij onze vestiging in Velp (NB)
AnetwerkAnetwerk

Samenwerking

Velp, 1 augustus 2017

Vandaag gaat de samenwerking tussen Kroek&Partners en Anetwerk van start. De partijen vonden elkaar in de wederzijdse passie voor het vak en herkenning van visie op de organisatie.

Al 15 jaar is Kroek&Partners specialist in het bemiddelen van professionals in de zorg. Ze doen dit met veel passie en enthousiasme binnen verschillende werkvelden, zoals jeugdzorg, gehandicaptenzorg, psychiatrie, verslavingszorg, forensische zorg, maatschappelijk werk en opvang en speciaal onderwijs. Met grote zorgvuldigheid en een kwalitatief goede selectieprocedure, uitgevoerd door eigen medewerkers, hebben Kroek&Partners in de loop der jaren een omvangrijk aantal kwalitatief goed opgeleide professionals aan zich weten te binden.

Betere positie flexwerker

Door zich aan elkaar te verbinden ontstaat een sterk samenwerkingsverband dat kan bogen op vele jaren ervaring in de zorg waar het gaat om detachering, projectdetachering, deta-vast of voor vast. Door de handen ineen te slaan kunnen ze elkaars werkgebied vergroten en de positie binnen het gezamenlijke werkgebied versterken. Van hieruit wordt gewerkt aan een betere positionering van de flexwerker in de markt en meer continuïteit naar de klant.

Ontwikkelen en delen

Deze samenwerking  heeft tot doel goed opgeleide en kwalitatief hoogwaardige professionals te selecteren die passen binnen de gevraagde functie- en profieleisen. In een omgeving waarin professionals kunnen leren, ontwikkelen en hun werk duurzaam flexibel te kunnen verrichten wordt werkzekerheid geboden. Samen staan Anetwerk en Kroek&Partners voor meer kwaliteit, flexibiliteit, continuïteit, risicospreiding, kostenbesparing en het delen van kennis.

Kijk voor meer informatie over Kroek&Partners Interimzorg op www.interimzorg.nl.